Hoe pakken we het aan 

voor wie?
Leerlingen komen om heel uiteenlopende redenen bij ons. Het kan zijn dat het even niet zo goed gaat op school. Je cijfers vallen tegen of het is moeilijk om de discipline op te brengen om elke dag met school bezig te zijn. Soms is lastig om sport en school te combineren of je hebt moeite met Engels of wiskunde. Ook als je nu al weet dat je later een uitdagende studie wilt gaan doen , waarvoor je je diploma met hoge cijfers moet halen, kan studiebegeleiding een optie zijn. Het kan ook zijn dat al je huis- en leerwerk je gespannen maakt. Kortom: geen één leerling is hetzelfde en al onze leerlingen hebben uiteenlopende doelen. Wij werken graag samen met jou aan het bereiken van je doelen.

intake gesprek
Bij Project study beginnen we altijd met een intakegesprek met jou en (één van je) ouders. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertel jij waarbij we je kunnen helpen. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen welke vorm van begeleiding het beste bij je past. Dit kan begeleiding in een kleine groep of Individuele begeleiding zijn. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Soms weet je al direct of je door ons geholpen wilt worden, anders is een weekje meelopen ook geen probleem.

resultaten en evalueren
Bij Project Study streven wij ernaar om je doelen te bereiken, deze doelen kunnen uiteenlopen van een voldoende op wiskunde tot met zelfvertrouwen je eindexamen maken. Omdat cijfers in ons huidige schoolsysteem belangrijk zijn, streven wij ernaar dat jij voldoendes haalt. Wij weten uit ervaring dat vaak na een begeleidingsperiode van enkele maanden je cijfers zullen verbeteren. Soms ,als je later in het schooljaar bij ons komt, is een eindsprintje noodzakelijk. Tijdens een intakegesprek kunnen we kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij toch nog je doel kunt bereiken. Wij zijn er trots op dat in de periode dat Project Study bestaat het zelden is voorgekomen dat leerlingen hun uiteindelijke doel niet bereiken.
Samen houden we in de gaten of de begeleiding goed verloopt, als het nodig is kunnen wij contact opnemen met je ouders. We overleggen dit altijd eerst met jou.

Contact

06 50560957

info@project-study.nl

Diensten

Over ons

Project Study 2023