veelgestelde vragen 

Wat zijn de regels bij Project Study?

Bij Project Study verwachten we dat je je ‘gewoon’ netjes gedraagt. Omdat we niet met veel leerlingen zijn (maximaal 14) en we elkaar goed kennen, gaat dit eigenlijk automatisch. Wij vinden het heel belangrijk dat je er op de afgesproken tijd bent (bij studiebegeleiding is dit direct uit school). Als je er niet bent, nemen we eerst contact op met jou. Lukt dit niet, dan bellen we je ouders.

Is er een opzegtermijn?

Nee, we hebben geen opzegtermijn. Je kunt stoppen wanneer je wilt.

Moet ik elke middag komen?

Nee, dat hoeft niet. Project Study is voor studiebegeleiding open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. In het intakegesprek spreken we af hoeveel middagen je bij ons komt. Je kunt kiezen uit 1/ 2 dagen of 3 /4. Je moet wel op de afgesproken middagen komen. Een afspraak voor individuele begeleiding maken we in overleg. We proberen de individuele lessen zoveel mogelijk op een vaste dag te plannen.

Is Project Study open in de vakantie?

Wij zijn alleen in de kerst- en zomervakantie gesloten. Alle andere vakanties zijn we open. We kijken samen naar je planning en of en wanneer je moet komen.  Op officiële landelijke feestdagen zijn wij gesloten.

Gebruiken jullie een leerlingvolgsysteem?

Wij gebruiken geen leerlingvolgsysteem,  zoals bijvoorbeeld HOMi. Wij hebben gemerkt dat de combinatie van twee leerlingvolgsytemen (bijvoorbeeld HOMi en magister)  verwarrend kan zijn. Wij houden het leerlingvolgsysteem van de school aan en op basis daarvan maken wij een papieren planning met behulp van onze Project Study planner.

Krijgen ouders een dag- of weekverslag?

Nee, omdat wij dagelijks met twee vaste studiebegeleiders werken (Anneke en Eef) wordt de voortgang van de studie goed in de gaten gehouden. Mocht het nodig zijn dat er contact is met ouders, dan is dit altijd mogelijk. Voor sommige leerlingen werken wij met een studieapp om hierin te communiceren met ouders en leerling  wanneer dit noodzakelijk is.

Telefoon

06 50560957

Contact

06 50560957

info@project-study.nl

Diensten

Over ons

Project Study 2023